HOLYLAND EDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1990 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Holyland Ede. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 18:54 Broodje super doner was bakje vlees met klein pita brood. Geen sla en groente en niet meer in turks brood. Heel jammer. Dit is laatste keer bestellen bij holyland. Vroeger veel beter.
26 nov 2022 om 22:46 Jammer, 19:30 bezorgtijd opgegeven staat de bezorger om 18:50 al voor de deur... voordat ik in staat was om te eten was het al koud.
20 nov 2022 om 18:57 Pasta Holyland en de spagetti bolognese en carbonara waren werkelijk top. Bezorging was strak op tijd !
17 nov 2022 om 22:08 Ik had een kapsalon besteld. Dat was niet echt een succes.
17 nov 2022 om 2:18 Ik bestel om 00:15 bestelling nooit gehad helaas ik snap dat de bezorger geen zin had om 15 minuten voor sluit in de regen eten te gaan bezorgen maar dan doe je werk echt wel verkeerd nooit meer hier bestellen in me leven
12 nov 2022 om 19:51 Heerlijk gegeten, het eten was nog erg warm. De spareribs vielen van het bod. Vriendelijke bezorger.
6 nov 2022 om 22:25 Eten was oké, kebab was wel wat aan de droge kant. Ook had ik een 500ml Cola Zero besteld waarvan ik verwachtte dat dit een pet fles zou zijn, in plaats daarvan gaven ze me een blikje van 330ml. Erg jammer.
2 nov 2022 om 20:15 Zoals altijd super goed. Netje op tijd bezorg, het was warm en smaakte super goed.
28 okt 2022 om 19:21 Ik had aangegeven om 17:00 te bezorgen. Om 16:30 stonden ze al op de stoep. Wel erg vroeg dus.
15 okt 2022 om 20:27 Bezorger niet te volgen, telefoon wordt niet opgenomen, uiteindelijk na 1,5 uur bezorgd (ruim boven verwachte tijd) en geen excuus. Terwijl ik intussen denk: "wordt er überhaupt nog bezorgd of laten ze ons zitten met een lege maag". Heeeeel slecht.
15 okt 2022 om 20:21 Slechte bezorgtijd,meer dan 1 uur wachten,en nog geen sorry voor het late bezorging
6 okt 2022 om 21:16 Heerlijk